Okulumuz 2. Defa E-twinning  Okulu Olmanın Gurunu Yaşıyoruz

Okulumuz 2. Defa E-twinning Okulu Olmanın Gurunu Yaşıyoruz

17.12.2020 1789

Gaziemir Yahya Kemal İlkokulu 2. defa eTwinning Okulu olmanın gururunu yaşıyor. eTwinning Okul Etiketi belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Musa Bina'dan alan Okul Müdürümüz Mevlüt AKAR okulunda katkı sağlayan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürlerini etti.

Okul seviyesinde yapılan eTwinning çalışmalarını tanımlamak için eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır. eTwinning' te yapılan çalışmalar için tanıma kavramı, öğretmenlerin projelerde bireysel olarak yaptıkları çalışmalar için verilmektedir. Okul seviyesinde yapışan çalışmaları tanımak için, eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır. Bir eTwinning Okulu statüsüne kavuşma konsepti, nesnel olarak değerlendirilebilen bileşenleri içeren gelişimsel bir yolculuk konusudur. Bu etiketi alan okullar: Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar. eTwinning' in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning' in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar.Bu ödülün alınmasında en büyük katkısı olan Okulumuz Öğretmeni Melin Getizmen YEŞİL'e teşekkürlerimizi sunuyoru. Aynı zamanda e twinning İzmir tanıtımlarında da görev alan arkadaşımızın özverili çalışmaları sayesinde hem AVRUPA KALİTE ETİKETİ, hem de e Twinning SCHOL okul belgesi aldık.

eTwinningeTwinningeTwinningeTwinning
eTwinningeTwinningeTwinningeTwinningeTwinningeTwinning