Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu


Vizyon: Gaziemir’de İLKİZ. İlkleri BİZ yaşatırız.

Misyon: Öğrencilerimizi, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanan, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, çağdaş, olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilen, demokrat, toplumda etkili ve nitelikli fertler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah:07.50 - 12.40 Öğle : 13.20 - 18.10
Isınma: Önceki yıllarda okulumuzun ısınma ihtiyacı kömürlü kalorifer sistemi ile karşılanıyordu. Doğal gaz tesisatı yapılması ile birlikte doğal gaz ile ısınma ihtiyacı karşılanmaya başlamıştır.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Satranç, İzcilik, Halk Oyunları, Jimnastik, Basketbol, Voleybol, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları, Resim, Dil ve Konuşma Becerileri gibi etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: STEM ÇALIŞTAYI, STEM EĞİTİMİ, ROBOTİK KODLAMA, E TWİNİNG, MATEMATİK VE ZEKA OYUNLARI
Proje Çalışmaları: Bilişimle Üretim Projesi İlkokullarda yürütücü.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: COMENİUS projemiz buy healthy be healthy (sağlıklı al sağlıklı ol) proje ortaklarımızla iyi bir çalışma yürütülerek süreç tamamlanmıştır.
Diğer Hususlar: Okulumuz başarının yanında Türk Milletinin değerlerini yaşayan, yaşatan, aynı zamanda çevik ve güzel ahlakla donatılmış nesiller yetiştirmek adına, tecrübeli ve deneyimli öğretmenlerle eğitimini sürdürmektedir.

Telefon - (232) 251 00 11

Belgegeçer - (850) 303 1482

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gaziemirykbilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gazi Mah. Önder Cad. No 63 Gaziemir / İZMİR

Öğretmen :62
Öğrenci :1214
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :682
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili öğretim şekli uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.

Adres - Gazi Mah. Önder Cad. No 63 Gaziemir / İZMİR

Ulaşım Eshot otobüslerinden 90, 152, 510, 509 numaralı otobüsler okulumuzun hemen önünden geçmektedir. Ayrıca İZBAN okulumuzun 500 m yakınından geçmektedir. İlçemize çalışan tüm dolmuşlar da okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 10 Km uzaklıkta olup İlçe merkezinde yer almaktadır.