Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

16.01.2024 151

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı etkinlikleri ve   GABA Projesi kapsamında ilkokullar arası satranç turnuvasında okulumuzu temsilen katılan öğrencilerimiz B grubunda (3.-4. Sınıflar) takım olarak birinci (KEREM EGE VURAL, HALİL YİĞİT SOLAK, GÖKALP               ERİŞEN, ADEM KUTAY COŞGUN, ERDEM SEVİM, ÖYKÜ ATEŞ, DERMAN ALTUN, ARJEN DEMİREL, AHMET BARLAS AKGÜN, AYAZ İŞBUĞA), A grubunda (1.-2. Sınıflar) takım halinde üçüncü olmuşlardır.   (ÇAĞIN KERİM BULUT, ARDA YILDIRIM, DENİZ   ŞENBABA, EMİR ALP       ÇELİK, YİĞİT        AĞTAŞ, EZGİ       SÜNEÇLİ)

Bireyselde yarışan öğrencilerimizden A kategorisinde Arda YILDIRIM dördüncü, B kategorisinde Kerem Ege VURAL birinci olarak madalya almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024